STORT, TØFT OG DITT EGET!

Det blir slik du vil ha det!
Toppleiligheten blir akkurat så tøff eller klassisk som du vil ha den. Mulighetene er store for å sette et personlig preg på denne helt spesielle boligen. En interiørarkitekt står klar til å bruke 20 timer på din boligdrøm, slik at det blir helt deg. Leilighet A302 har 131.5 kvadratmeter BRA som kan skreddersys til å passe inn i livet ditt. En ting er leilighetens arkitektur og planløsning, noe helt annet er leilighetens store mulighetsrom. Illustrasjonene vist på denne siden er ment for å gi deg inspirasjon til hvilke endringer du kan gjøre i en tilvalgsprosess*.

Denne romslige leiligheten går over to etasjeplan, og har en egen takterrasse som er delvis overbygget. Det byr på spennende muligheter for unike løsninger. I tillegg til takterrassen byr leiligheten på en romslig vestvendt balkong, skjermet og delvis innglasset, og med vakker utsikt ut over Hamar og Mjøsa.
*Endringer og tilvalg som vist i illustrasjonene vil kunne medføre tilleggskostnader utover det som er inkludert i standardleveransen.

Ta kontakt med oss, så ser vi på mulighetene sammen.

2681 02 EM1 i 02 barn floor 3 Apt A302 living R01
2681 02 EM1 i 03 barn floor 3 Apt A302 kitchen R01

Vi vil gjerne høre fra deg

Vil du høre mer om hvordan vi sammen kan gjøre leilighet A302 til din egen? Her finnes store muligheter for tilpasning av romløsninger, innredninger, farger og materialer. Er du tidlig ute kan du bestemme mer selv.

Nøkkelinformasjon – leilighet A302:

  • 3-delt balkong, delvis innglasset på 23.1 kvm
  • Stor stue med åpen kjøkkenløsning i hovedplanet på ca 61 kvm med direkte utgang til balkong
  • Loftstue i plan 2 med utgang til unik og delvis overbygget takterrasse på 39.4 kvm
  • 2 soverom med mulighet for å etablere et soverom 3
  • BRA 131,5 kvm, P-rom 128.5 kvm
  • 2 stk. p-plasser i parkeringskjeller, heis
  • Uforpliktende pristilbud på ønskede endringer
  • Totalpris fra kr 9.825.000 inkl omk.

Last ned plantegning
Endringer og tilvalg som vist i illustrasjonene vil kunne medfore tilleggskostnader utover det som er inkludert i standardleveransen
Endringer og tilvalg som vist i illustrasjonene vil kunne medfore tilleggskostnader utover det som er inkludert i standardleveransen

Ansvarlig megler for prosjektet