Ditt nye hjem – slik du vil ha det


Rom for livet kaller vi alle de nye hjem vi bygger. For oss handler det om langt mer enn å bygge nye boliger – vi ønsker å bidra til at ditt nye hjem blir akkurat slik du vil ha det. Kanskje finner du en leilighet som er nesten slik du ønsker det, du skulle bare ønske at kjøkkenet ble litt større og at innredningen løses på en annen måte enn vi har tegnet inn? Kanskje er det viktig for deg at spisestuen blir akkurat så stor at du får dekket opp til minst 10 personer? Eller, kanskje ønsker du deg et større bad, eller en romsligere entré?

Det er disse viktige tilpasningene vi ønsker å hjelpe deg med – vi kaller det rom for personlighet. Vår arkitekt og interiørarkitekt står klare til å hjelpe deg med å forme leiligheten etter dine behov og i din stil. Om du vil, handler det om langt mer enn farge- og flisvalg, men også større tilpasninger som påvirker planløsningen. De har gjennom en årrekke opparbeidet seg bred erfaring. Ikke bare faglig, men også metoder for å skape optimale løsninger bringer frem folks behov og personlighet i sine hjem. Ønsker du å vite mer om de store mulighetene leilighetene våre har, ta kontakt med oss og vi forteller deg hvordan vårt team vil jobbe for deg.

Vi tok en prat med arkitekten og interiørarkitekten. Bli kjent med hvordan de går frem for å forme personlige hjem i artikkelen under bildet.


2681 02 EM1 i 03 barn floor 3 Apt A302 kitchen R01

Sett din egen standard

Den gamle låven på Ajer Gard skal rives, og opp kommer et nytt, spennende bygg med mange fine kvaliteter. Interiørarkitekt Line Oustad ved StudioNSW i Hamar vet hva som skal til for å få rom til å fungere. Sammen med arkitekt Amund Eggum Wangen, som er en av arkitektene bak den nye låven på Ajer Gard, har hun lang erfaring i å kartlegge folks behov. Det er viktig når du kjøper ny leilighet.

- Jeg starter ofte med en befaring i nåværende bolig, forteller Line. Noen møbler skal være med videre, andre skal byttes ut. Det er viktig å kartlegge hvilke rom som er de viktigste, og hvordan bruken blir av dem. En barnefamilie trenger for eksempel mer oppbevaringsplass enn et eldre par, sier hun. Her kan en interiørarkitekt være med og skape praktiske og integrerte løsninger. Det handler ikke bare om å stable opp skap. - På Ajer Gard er det stort rom for personlig tilpasning. Dette er spesielt for denne eiendommen, mener arkitekt Amund Eggum Wangen. - Her strekker utbyggeren seg langt for å tilpasse leilighetene til den enkelte, selv om en standardløsning ville vært enklere, sier Amund. En av fordelene ved at vi både har arkitekt og interiørarkitekt under samme tak er at vi begge vet hva som er mulig å gjennomføre av tilpasninger. Slike tilpasninger kan være å flytte en dør eller en vegg sånn at rommene passer bedre til livet du lever. Line Oustad stiller spørsmålene som gjør at dere sammen finner svar på hvilke behov dette er. - Rominndelingen i nye boligprosjekter er ofte gitt, men det kan være justeringer som gjør at rommet blir mer funksjonelt. I tillegg ser vi på overflater og materialer slik at hjemmet blir til et sted du trives, sier Line. Eldre boligkjøpere som kanskje flytter fra en stor enebolig vil ofte ha med seg møbler de har hatt i årevis, og som betyr noe spesielt for dem. Da ser vi på helheten, slik at vi får det gamle til å passe med det nye. Vi tegner møblene inn i planløsningen og ser hvordan det blir.

Interiørarkitekt Line Oustad
Interiørarkitekt Line Oustad
Arkitekt Amund Eggum Wangen
Arkitekt Amund Eggum Wangen

StudioNSW har lang erfaring i å utarbeide gode løsninger for boliger, og dette kommer deg som kjøper til gode om du vurderer leilighet på Ajer Gard. Prosjektet er spesielt, mener Amund Eggum Wangen. Boligprosjektet er det vi arkitekter kaller steds-spesifikt. Dette er fortellingen om Ajer Gard. Disse leilighetene finnes bare her, og den nye låven blir moderne og spennende. Bygget står godt i terrenget, og alle leilighetene har gode og forskjellige kvaliteter, sier han. Uteområdene er noe Eggum Wangen vil trekke fram som spesielt for Ajer Gard. - Hele tunet representerer gårdskulturen og historien som ligger her fra tidligere tider. Låven er en viktig del av dette, og er et markant kjennetegn i landskapet. Nå rives denne, det blir ryddet opp etter industrivirksomhet, og opp kommer en låve med helt nye leiligheter.

- Låven på Ajer Gard har vært et spennende prosjekt å jobbe med, sier arkitekten. Låveformen innbyr til andre løsninger. Det har vært mer krevende å tegne enn et vanlig nybygg, men det har også gitt et mer spennende resultat. Private takterrasser og uterom har vært viktig, og det har vi fått til her. Her har vi en god miks av leiligheter. Noen går over to plan, og noen har spennende takvinkler. Toppleilighetene har en vanvittig utsikt, mens leilighetene i første etasje ligger høyt og fint med gode uteplasser. Felles for alle leilighetene er høy kvalitet og stort rom for personlig tilpasning. Vi er opptatt av at folk skal ha det godt på Ajer Gard, sier Amund Eggum Wangen.

Vil du vite mer?

Kontakt oss for å høre mer om det store mulighetsrommet disse leilighetene tilbyr.